ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, ΤΡΊΛΟΦΟΣ, Greece
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ NINIATSOUDIS TRAVEL- ΤΗΛ.ΓΡΑΦΕΙΟΥ : (+30) 23920-63625 ΚΙΝ/MOBIL:(+30)6974.760.424 , FAX : (+30) 23920 65325 - e-mail niniatsoudi@yahoo.gr

Σελίδες

VISIT THIS SITE

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΘΑΣΟ ΜΕ 60€ 2ήμερη εκδρομή

ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ ΜΕ 60€

ΘΑΣΟΣ
2ήμερη εκδρομή
07 – 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Τιμή συμμετοχής 60 €


 Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 για Θάσο

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00. Με ενδιάμεση στάση  στη Νέα  Καρβάλη για καφέ θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι την Κεραμωτή απ’ όπου θα πάρουμε το φέρρυ- μπόουτ για τη Θάσο.  Άφιξη στο Λιμένα  της θάσου και αναχώρηση για το γύρο του νησιού  . Στάση για μπάνιο και φαγητό (εξ ιδίων ) . Συνεχίζοντας το γύρο της θάσου ,θα καταλήξουμε στην Παναγία  όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας  . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Ελευθερος χρονος στο πανέμορφο χωριό . Διανυκτέρευση .
 
Κυριακή  8 Ιουλίου  2012 από Θάσο για θεσσαλονίκη
Πρωινό και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αρχαγγέλου . Προσκύνημα και συνεχίζουμε για την Αλυκή , μια απο τις πιο όμορφες παραλίες της θάσου για μπάνιο και φαγητό (εξ ιδίων )  . 
Στη συνέχεια θα πάμε στο Λίμένα όπου  θα επιβιβαστούμε στο φερρυ-μποουτ για Κεραμωτή . Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και με ενδιάμεση στάση για καφέ στη Νέα Καρβάλη , φθάνουμε στην πόλη μας  .

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-    Τη μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο
-    Τη  διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
-    Πρωινό
-    Τις περιηγήσεις του προγράμματος
-    Αρχηγό – συνοδό του γραφείου
-    Ασφάλεια  Αστικής Ευθύνης
-    ΦΠΑ                                                            

  ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  60 €
                                        
ΚΑΙ λίγα λόγια για το νησί που θα επισκευτούμε 
ΘΑΣΟΣ
Το νησί της Θάσου βρίσκεται απέναντι από τις ακτές της Ανατολικής Μακεδονίας και διοικητικά υπάγεται στο Νομό Καβάλας. Το κλίμα είναι εύκρατο και υγιεινό, με δροσερό Καλοκαίρι και όχι ιδιαίτερα ψυχρό Χειμώνα. Ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 13.000 περίπου κατοίκους.
Πρόκειται για ένα νησί που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, οργανωμένες παραλίες και απόμερους κολπίσκους, έντονη κοσμική ζωή και δυνατότητα για απομόνωση. Τα γραφικά χωριουδάκια αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο. Στον Λιμένα, πρωτεύουσα αλλά και λιμάνι του νησιού, αξίζει να επισκεφθεί κανείς το ναό του Ποσειδώνα, τα εντυπωσιακά τείχη του κάστρου, τις πύλες του Σειληνού, την αψίδα του Καρακάλα και το Αρχαιολογικό Μουσείο.
Όλο το νησί είναι διάσπαρτο από κολπίσκους όπου υπάρχουν αρκετές οργανωμένες αλλά και ερημικές παραλίες. Μερικές από αυτές είναι η Χρυσή Αμμουδιά στη Σκάλα Παναγιάς, η Χρυσή Ακτή στη Σκάλα Ποταμιάς, τα Κοίνυρα, ο Παράδεισος, η Θημωνιά, η Αλυκή που οι ντόπιοι την αποκαλούν και πισίνα του νησιού, η Ψιλή Άμμος, το Αστρίς και το όμορφο Πευκάρι.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου